Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Siva Six: "Nyx"

 • Julkaistu tiistaina 13.02.2018
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva ihmishahmosta seisomassa mustiin pukeutuneena harmaata seinää vasten. Kuvan yläosassa Siva Six -nimi mustalla.Julkaistiin 2.2.2018

Dark electron ja industrialin tekijä Siva Six valitsi uuden levynsä nimeksi kreikkalaisen yön jumalattaren nimen. "Nyx" ei ole tavanomainen studioalbumi, vaan kokoelma bändin viimeisimmän "Dawn of Days" -nimisen levyn biiseistä tehtyjä remixejä. Niitä kuullaan peräti 17 kappaletta. Mukana on esimerkiksi synkistelykopla Freakangel, meksikolainen C-Lekktor, tekno-DJ ja -tuottaja Christian Cambas ja ranskalainen harsh industrial -bändi A7ie.

"Nyx" ilmestyi levy-yhtiö Alfa Matrixin kautta helmikuun alussa. Se on tilattavissa esimerkiksi tältä sivulta vajaalla kympillä. Varakkaimmat fanit voivat samasta paikasta laittaa ostoskoriin levy-yhtiön jokaisen julkaisun yhteishintaan 1450 euroa.

"Nyx"-albumin kappaleet:

 1. Forever (Technolorgy-remix)
 2. High On Low (C-Lekktor-remix)
 3. Superstition (Wolfchild-remix)
 4. Transcendence (Freakangel-remix)
 5. Twenty Eight (Cyborgdrive-remix)
 6. Until Death Reunites Us (Jimmy Tott -remix)
 7. Forever (A7ie-remix)
 8. Apocalypsis (Antibody-remix)
 9. To The Light (Venal Flesh -remix)
 10. Transcendence (Metroland-remix)
 11. The Messenger (Unhuman-remix)
 12. Forever (Christian Cambas -remix)
 13. To The Light (In Misery -remix)
 14. Nemesis (Anakin Lightning -remix)
 15. Twenty Eight (The Dead For A While -remix)
 16. Until Death Reunites Us (Sakis Darkface -remix)
 17. High On Low (Anna Stereopoulou -remix)

Siva Six on:

 • Z (laulu)
 • U-RI (kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä helmikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 110 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.