Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Public Domain Resource: "AntiGravity"

Valokuva suuresta hävittäjälentokoneen moottorin jälkipolttimen sylinteriä muistuttavasta rakennelmasta.Julkaistaan 24.2.2018

Italialaisen electroa ja syntikkapoppia yhdistelevän bändiprojektin uusin albumi on tammikuussa valmistunut "Antigravity". Sillä kuullaan 13 taitavasti rakennettua kappaletta, joissa Public Domain Resource yhdistelee rumpukoneiden ja useiden vierailevien laulajien ääntä. Kiekon tekemiseen osallistui kahden ydinjäsenen lisäksi Jenna Christensen Retrogramme-yhtyeestä, Lisa Duse Porta Vittoriasta, Simon Fitzpatrick ja Rob Early 11Gramsista, J. Gruen OneCyze Project -yhtyeestä, sekä Christian Ryder.

Albumin julkaisee levy-yhtiö Space Race Records 24. helmikuuta. Sama syntikka-, future- ja electropoppiin, kuten myös darkwaveen ja IDM:ään erikoistunut levymerkki toi helmikuun alussa myyntiin Mechatronicin viimeisimmän albumin.

"AntiGravity"-albumin kappaleet:

 1. 1000 Letters From Iwo Jima
 2. Obsession
 3. A.N.A.
 4. Dunes
 5. Etruria
 6. Hardness Stress Test
 7. The Premonitions Hunter
 8. Steel Fingers
 9. The Hidden Congress
 10. Electro Mind
 11. Transitional Effects
 12. Mfix
 13. Lumens (11Grams edit)

Public Domain Resource on:

 • Pietro Giovanni Olivieri (musiikki, ohjelmointi ja laulu)
 • Ugo Crescini (laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä helmikuuta 2018 kello 23:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 74 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.