Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

The Livelong June: "The Art of Living"

Mustaa taustaa vasten television kohinakuvaa muistuttava neliö, jossa lukee valkoista taustaa vasten mustalla This Livelong June.Julkaistiin 9.2.2018

Vaihtoehtoista elektronista musiikkia tekevä The Livelong June julkaisi venäläisen ScentAir Recordsin avulla debyyttialbuminsa. Se on kuvassa näkyvä "The Art of Living". Bändi kuvailee perjantaina Facebookissa esikoisensa olevan kunnianhimoinen ja teeskentelemättömin runollisin sanoituksin katettu kiekko, jonka aiheet pyörivät elämän murheiden ympärillä.

Saksalaisbändiltä ilmestyi albumia esittelevä single "Friends" tammikuun jälkipuoliskolla. Se sisältää varsinaisen singlekappaleen lisäksi remixin Tolchockilta.

"The Art of Living" -albumin kappaleet:

 1. Reflection
 2. Nothingness
 3. Minus Ten Degrees
 4. Friends
 5. Hello World
 6. The Life We Could Have Lived
 7. (You Put Me In) Robot Mode
 8. That’s Why I Love Weekends
 9. On My Own
 10. About Us
 11. Homesick

The Livelong June on:

 • Benny Gustavsson (laulu ja kitara)
 • Marcus Rejnevik (syntetisaattorit)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä helmikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 69 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.