Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Solar Faken esijuhlaan myydään 150 pääsylippua

  • Julkaistu lauantaina 15.09.2018
  • Avainsanat:

Solar Fake esiintyy Helsingissä illalla lauantaina 8. joulukuuta, mutta sitä ennen bändi nähdään On the Rocksin tiloissa noin kello 17.30–19.45 välisenä aikana. Kyseessä on varsinaisen keikan esijuhlat. Tapahtumaan myydään Tiketissä 150 kappaleen erä pääsylippuja. Tapahtuman järjestävän Dark Helsingin mukaan On the Rocksissa tullaan Solar Fakelta kuulemaan uuden levyn raitoja, joita ei ole ennen settilistassa kuultu, coverversioita jne.

Pre-Partyyn voi tilata lipun vasta sen jälkeen kun on "peruslippu" varsinaiseen illan keikkaan. Lippukombon hinta on alkaen 33 euroa Tiketistä tilattuna. Heille, jotka ovat ostaneet pääsylipun illan show’hun, Tiketti lähettää linkin, jota klikkaamalla on mahdollista ostaa lippu Pre-Partyyn hintaan 13,50 €.

Sekä Pre-Partyn että iltakahdeksalta starttaavan keikan tapahtumapaikka On the Rocks sijaitsee osoitteessa Mikonkatu 15. Sinne ikäraja on 18 vuotta. Ovella peritään kolmen euron edestä eteispalvelumaksua.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä syyskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.