Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Vision Talk: "Come With Me"

 • Julkaistu sunnuntaina 16.09.2018
 • Avainsanat:

Tummansininen valokuva jonkinlaisen tehtaan pihamaasta kuvattuna ylhäältä viistosti alaspäin. Kuvan päällä valkoisella värillä "Come With Me" -levyn nimi ja Vision Talkin logo.Julkaistaan 21.9.2018

Ruotsalaisen Vision Talkin kuvassa näkyvä single- tai EP-levy "Come With Me" julkaistaan 150 kappaleen CD-R-painoksena. Se esittelee Vision Talkin kosketinsoittajan Krister Peterssonin kanssa viimeiseksi nauhoitetun kappaleen. Hän kuoli vuonna 2016. Levyllä kuullaan kaiken kaikkiaan 10 biisiä. Niiden joukossa on pääasiassa remixejä, mutta myös yksi entuudestaan julkaisematon Vision Talkin biisi vuodelta 2012.

Syntikkapoppia soittava Vision Talk aloitettiin vuonna 2007 Petterssonin ja Richard Flow’n voimin.

"Come With Me" -singlen kappaleet:

 1. Come With Me
 2. Lifeline (Unreleased Track from 2012)
 3. Come With Me (Real Dreamers Remix)
 4. Come With Me (Restriction 9 Remix)
 5. Come With Me (Outsized Rmx)
 6. Come With Me (Cyborgdrive Remix)
 7. Come With Me (People Theatre´s Moonwalk Mix)
 8. Come With Me (Oren Amram Club Remix)
 9. Come With Me (Electro Potato Remix)
 10. Come With Me (Real Dreamers Ambient Version)

Vision Talk on:

 • Richard Flow (laulu, sanoitukset ja musiikki)
 • Krister Petersson (syntetisaattori, musiikki ja mikseri)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä syyskuuta 2018 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 87 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.