Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Holygram: "Modern Cults"

 • Julkaistu maanantaina 17.09.2018
 • Avainsanat:

Valokuva usvassa tai savussa leijuvasta ihmisen mustasta siluetista.Julkaistiin 11.9.2018

Vuonna 2015 perustetun Holygramin uudelta albumilta, tiistaina 11. syyta julkaistulta "Modern Cults" -tuplalevyltä, lohkaistiin aiemmin syyskuussa kappale "Signals". Siinä bändi esittelee ajatuksen siitä kuinka ihmiset ovat tässä yhä vain automatisoituvassa maailmassa kuin suuren rattaiston osia. Singlebiisin voi kuunnella ja siihen kuvatun musiikkivideon katsella bändin YouTube-kanavalla.

"Modern Cults" -CD #1:n kappaleet:

 1. Modern Cults
 2. A Faction
 3. Signals
 4. Dead Channel Skies
 5. Hideaway
 6. Still There
 7. Odd Neighborhood
 8. She’s Like The Sun
 9. Distant Light
 10. 1997

"Modern Cults" -CD #2:n kappaleet:

 1. Modern Cults (Blind Delon Remix)
 2. Signals (TRAITRS — Mould In The Mother Remix)
 3. Hideaway (Dreamed by Box And The Twins)
 4. She’s Like The Sun (The Foreign Resort Remix)
 5. Distant Light (Dawn Amer — Verheissung Mix)
 6. A Faction (Ouchène Remix)
 7. Signals (Chris Knipp Remix)
 8. Odd Neighbourhood (Tobias S Remix)
 9. Acceleration (Seasurfer Remix)
 10. Still There (Wires & Lights Remix)
 11. Daria (Ash Code Remix)

Saksalaisyhtye kertoo yhdistelevänsä musiikissaan post punkkia ja new wavea, ja rapurokkia — Krautrockia — sekä shoegazen aineksia.

Holygram on:

 • Patrick (laulu)
 • Marius (kitara)
 • Pilo Lenger (syntetisaattori)
 • Bennett (basso)
 • Sebastian (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä syyskuuta 2018 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 119 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.