Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

VNV Nation: "Noire"

  • Julkaistu tiistaina 18.09.2018
  • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten valkoisella värillä "Noire"-sana ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 12.10.2018

VNV Nation julkaisee lokakuussa "Noire"-albumin, mutta hieman ennen sitä yhtye soittelee keikkoja eri puolilla manner-Eurooppaa. Sen jälkeen VNV Nation reissaa Pohjois-Amerikassa, ja suunnittelee tekevänsä esiintymisiä muualla maailmassa vuoden 2019 aikana. Keikoilla esitellään etenkin 12.10. ilmestyvää uutta levyä, jossa Ronan Harrisin mukaan kuullaan pitelemätöntä synkkää ja intensiivistä energiaa.

"Noire" on VNV Nationin järjestyksessä kymmenes albumi, ja ensimmäinen uusi studiokiekko viiteen vuoteen. Se tuodaan myyntiin Metropolis Recordsin kautta.

Merkittävä muutos VNV Nationin kuvioissa tapahtui viime vuoden marraskuussa kun sen live-esiintymisissä vuodesta 1990 asti mukana ollut rumpali Mark Jackson erosi yhtyeestä.

VNV Nation on:

  • Ronan Harris

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä syyskuuta 2018 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 48 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.