Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Tobias Bernstrup: "Technophobic"

Valokuva mustiin pukeutuneesta ihmisestä, joka punoo käsissään mustaa nauhaa.Julkaistaan 3.10.2018

Tobias Bernstrupin uusi albumi ilmestyy lokakuun puolella. 1990-luvun lopulta asti sekä visuaalisena taiteilijana että muusikkona toiminut Bernstrup kutsuu uutukaistaan nimellä "Technophobic". Sillä kuullaan 10 uutta hittiä, mukaan lukien tuorehko "Utopia"-single, sekä ranskalaisen synkän syntsikkawaven tekijän Hanten tähdittämä "Metropolis of Tomorrow".

Albumin CD-versio sisältää ne remixit, jotka sisältyivät alun alkaen "Utopia"-EP:n soittolistalle. LP-versioita on useita erilaisia; 218 kopion peruspainos, värillinen 106 levyn erä ja nimikirjoitettu 99 kappaleen erikoispainos.

"Technophobic"-albumin kappaleet:

 1. Night In The Science Zone
 2. Doesn’t Matter
 3. Metropolis Of Tomorrow
 4. Technophobic
 5. Something To Believe In
 6. Hear Me Calling
 7. Everything Is Wrong
 8. Utopia
 9. Uncanny Valley
 10. Redundant
 11. Doesn’t Matter (Makina Girgir Remix)
 12. Technophobic (Techniques Berlin Remix)
 13. Everything Is Wrong (Confrontational Remix)
 14. Uncanny Valley (Nao Katafuchi Remix)
 15. Utopia (Italoconnection Remix)
 16. Utopia (Flemming Dalum Remix)
 17. Utopia (23Rd Underpass Remix)
 18. Utopia (Covenant Remix)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä syyskuuta 2018 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 89 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.