Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Happiness Project: "Mutation"

Kylmänsininen valokuva kukista, joista kasvaaa ilman lehtiä jonkinlaisia valkoisia nuppuja.Julkaistiin 14.9.2018

Ranskalaiselta Happiness Projectilta ilemstyi viime viikolla "Mutation"-albumi. Se on tasan 10 biisiä sisältävä syntikkapopin ja new- sekä darkwaven edustaja. Samaan tapaan kuin keväällä 2018 ilmestyneellä EP-levyllä, on myös uudella albumilla mukana tunnusomainen bassokitara, sekä melodiset mies- ja naislaulajan äänet, mutta nyt musiikillinen tyyli on viety aikaisempaa elektronisempan suuntaan.

Vuonna 2008 perustettu Happiness Project toimii Pariisista käsin. Sitä edustava levy-yhtiö BOREDOMproduct julkaisi 14.9. uuden albumin singlekappaleeseen "Big Cities" kuvatun musiikkivideon. Sen voi katsoa YouTubesta.

"Mutation"-albumin kappaleet:

 1. Big Cities
 2. Sweet Heart Of Mine
 3. Still Able To Love
 4. Mutation
 5. The Pumpkin Fairy Tale
 6. Ivak Trahor
 7. Synthetize
 8. A Better Claim
 9. Tell Me
 10. Scent

Happiness Project on:

 • Christelle (laulu)
 • Fred (laulu ja kosketinsoitin)
 • Cyrille (koneet, syntetisaattorit ja basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä syyskuuta 2018 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 64 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.