Gootti.net

Aeon Sable: "Aether"

 • Julkaistu perjantaina 21.09.2018
 • Avainsanat:

Valkoista taustaa vasten läiskähdys jonkinlaisessa valkoisessa nesteessä. Sen yllä on Aeon Sable -logo vaaleanharmaalla, vaaleanharmaalla myös albumin "Aether" nimi alaosassa.Julkaistaan 2.11.2018

Saksalainen goottirockin ja -metallin tekijä Aeon Sable on inspiroitunut Bauhausin, The Sisters of Mercyn, Fields of the Nephilim, The Curen ja Tiamatin tuotannosta. Niitä vaikutteita kuullaan seitsemän biisin verran, kun kuvassa näkyvä "Aether"-albumi julkaistaan levymerkki Solar Lodgen kautta. Sen valmistaminen käynnistyi kaksi kesää sitten. Luomus valmistui kesäkuussa 2018.

Yhtye on toiminut vuodesta 2010 asti, joskin sen perustajajäsenet Nino Sable ja Din-Tah Aeon ovat tehneet musiikkia useissa saksalaisissa ja portugalilaisissa bändiprojekteissa jo vuodesta 1997 asti.

"Aether"-albumin kappaleet:

 1. … Hand of Glory & The Nihilist
 2. Follow the Light
 3. Deadlock Canon
 4. Burn for Salvation
 5. O Senhor do Medo
 6. Dark Matter
 7. Leaving the Fourth Season (+Outro)

Aeon Sable on:

 • Nino Sable (laulu)
 • Din-Tah Aeon (kitarat)
 • Jo (kitarat)
 • Quoth (basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä syyskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.