Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Terence Fixmer: "Through The Cortex"

Tummanharmaata taustaa vasten jonkinlainenrobotti tai kyborgi, jonka ympärillä mustia kaapeleita.Julkaistaan 12.10.2018

Terence Fixmerin viides sooloalbumi "Through The Cortex" ilmestyy 12. lokakuuta levymerkki Ostgut Tonin kautta. Technoa, poppia ja EBM:ää yhdistelevä luomus julkaistaan digitaalisesti, CD:nä ja ja LP:nä. LP-platalla kahdeksan kappaleen soittolista on halkaistu sillä tavalla, että A-puolella on ensimmäiset neljä biisiä, ja toisella puolella saman verran.

Terernce Fixmer on ranskalaiseksi syntynyt tuottaja, muusikko ja levy-yhtiö Planete Rougen perustaja. Hän on tehnyt musiikkia 20 vuoden ajan.

Ostgut Ton on berliinilläinen levy-yhtiö. Ennen Terence Fixmerin levyä se julkaisee Inland & Julian Charrièren "An Invitation To Disappear" -albumin 28. syyskuuta.

"Through The Cortex" -albumin kappaleet:

  1. Something Invisible
  2. Shout In A Black Hole
  3. Event Horizon
  4. Fury
  5. Accelerate
  6. Expedition
  7. A Halo Somewhere
  8. Phase Shift

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä syyskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 64 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.