Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

!distain: "Maid Of Freedom"

  • Julkaistu sunnuntaina 23.09.2018
  • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva kahden miehen kasvoista kvuattuna ruutulasien läpi. Alaosassa on !distain-logo sinertävällä värillä, sen alla lukee valkoisella kaunokirjoituksella "Maid Of Freedom".Julkaistaan 5.10.2018

Levy-yhtiö Echozone julkaisee 2. marraskuuta !distain-yhtyeen kahdeksannen albumin. Sen ensimmäinen single "SynthPopBoy" kipusi yhtyeen kotimaassa Saksassa useiden levylistojen korkeille sijoille. Lokakuun viidentenä julkaistaan albumin toinen single, kuvassa oikealla näkyvä "Maid Of Fredom". Edustuskappale on hidastempoinen ja tunnelmallinen, kuten on myös saman levyn soittolistalta löytyvä, A Modern Effigyn tekemä, remix-tulkinta.

"Maid Of Freedom" ilmestyy vain digitaalisessa muodossa.

!distain on Saksan pitkäikäisimpiä electropop-bändejä. Se perustettiin vuonna 1992.

"Maid Of Freedom" -singlen kappaleet:

  1. Maid Of Freedom
  2. Zivilisation
  3. This Ain’t True
  4. Maid Of Freedom (A Modern Effigy Remix)

!distain on:

  • Alexander Braun (laulu ja soittimet)
  • Manfred Thomaser (laulu ja soittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä syyskuuta 2018 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 49 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.