Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

True Zebra: "123"

 • Julkaistu maanantaina 24.09.2018
 • Avainsanat:

Valkoisella värillä ja versaalilla True Zebran nimi kuvan yläosassa. Sen alla on ihmisen kasvot, jotka purskahtavat ulos toisista kasvoista.Julkaistaan 28.9.2018

Nelipaneelinen CD-painos, painosmäärältään 300 kappaletta, tulee myyntiin ensi perjantaina. Se on saksalaisen True Zebran "123"-albumi, ja se sisältää valikoiman bändin kolmen ensimmäisen, omakustanteisen, CD-R-levyn biiseistä. True Zebra on Kevin Strauwenin vuosikymmen sitten perustama yhden miehen yhtye. Se hakee musiikkiinsa vaikutteita ainakin Ministryn, Nine Inch Nailsin ja Front 242:n tuotannosta.

"123" on siis kokoelma-albumi. Se sisältää Kevin Strauwenin vuosivälillä 2008–2016 kirjoittamaa ja nauhoittamaa materiaalia, mutta ne on kaikki masteroitu uudelleen vuonna 2018.

Muusikko kertoi Facebookissa ryhtyvänsä työstämään seuraavan studioalbuminsa materiaalia. Hän toivoo sen valmistuvan alkuvuodesta 2019.

"123"-albumin kappaleet:

 1. The Silence
 2. Delirious
 3. Sounds Easy
 4. Under Control
 5. Revelation
 6. Push
 7. Shame
 8. Hunt
 9. Happen
 10. Transition
 11. Everything Is Mediocre
 12. Fuya
 13. Ran
 14. Not Like Him
 15. Bitch

True Zebra on:

 • Kevin Strauwen

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä syyskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 69 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.