Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Solitary Experiments: "In The Eye Of The Beholder"

Saksan Solitary Experiments (www.solitaryexperiments.de) on vienyt päätökseen 31. lokakuuta 2009 ilmestyvän albumilevynsä luomisvaiheet. Berliiniläistrio kutsuu kiekkoaan nimellä "In The Eye Of The Beholder". Se tullaan julkaisemaan normaalin yhden kiekon painoksen lisäksi tupla-CD:nä, jonka bonuslevy varustetaan remixeillä, harvinaisuuksilla ja jopa aikaisemmin julkaisemattomilla biiseillä. Erikoisversio aiotaan kääriä kartonkikuoriin.

Bändi ilmoitti aikaisemmin syyskuussa palkitsevansa elo-syyskuun aikana järjestämänsä remix-kilpailun voittajan, saksalaista perua olevan ES23:n, tarjoamalla sille mahdollisuuden saada musiikkiaan uudelle albumille. Kilpailussa palkittiin myös Pulse State Yhdysvalloista ja Reizstrom Saksasta.

Solitary Experiments tarjoaa edellisiltä äänitteiltään kokonaisia näytebiisejä MySpace-sivuillaan sijaitsevassa jukeboksissa.

"In The Eye Of The Beholder" -CD #1:n kappaleet:

 1. Words Of Wisdom
 2. Rise And Fall
 3. Immortal (Album)
 4. Road To Horizon
 5. Darkness Falls
 6. Dead And Gone
 7. Point Of View
 8. Déjà Vu
 9. Seele Bricht V2.0
 10. Worst Case Scenario
 11. A Rush Of Ecstasy
 12. No Surrender

"In The Eye Of The Beholder" -CD #2:n kappaleet:

 1. Rise And Fall (Colony 5 Rmx)
 2. Immortal (Cephalgy Rmx)
 3. Point Of View (Diskonnekted Rmx)
 4. Rise And Fall (Final Illusion)
 5. Immortal (Heimataerde Rmx)
 6. Road To Horizon (Millimetric Rmx)
 7. Darkness Falls (PNE Rmx)
 8. Immortal (Miss Peppermint Rmx)
 9. Rise And Fall (Sinessence/Suessenborn Rmx)
 10. Darkness Falls (Controlled Collapse Rmx)
 11. Point Of View (Leather Strip rmx)
 12. Rise And Fall (ES23 Rmx 1st)
 13. Rise And Fall (Pulse State Rmx 2nd)
 14. Rise And Fall (Reizstrom Rmx 3rd)

Bändi julkaisi toukokuun lopussa MCD-levyn "Immortal" vain 1000 kappaleen suuruisena painosmääränä. Kyseinen kiekko oli ensimmäinen lohkaisu saksalaisen Solitary Experimentsin tulevalta studioalbumilta "In The Eye Of The Beholder".

Solitary Experiments on:

 • Dennis Schober (sanoitukset ja laulu)
 • Michael Thielemann (ohjelmointi ja samplet)
 • Steve Graeber (ohjelmointi ja samplet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä syyskuuta 2009 kello 16:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 182 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.