Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Solitary Experiments: "Phenomena"

Ruskea tausta, joka erittäin yksityiskohtaisesti ornamentein koristeltu ja keltaisella koristekuviolla tähditetty. Yläosassa Solitary Experiments -logo kullanvärisenä.Julkaistaan syyskuussa 2013

Saksalainen Solitary Experiments (www.solitaryexperiments.de) julkisti toukokuun puolen välin taitteessa singlelevyn "Trial and Error", joka esittelee syyskuussa 2013 ilmestyvän studioalbumin musiikillista tyyliä. Seuraaja kahden vuoden takaiselle "The Great Illusion" -kiekolle on nimeltään "Phenomena". Levyn kansitaide paljastettiin yleisölle äskettäin. Ensimmäisenä sen yleisölle esitti nettilehti Side-Line. Ennen albuminsa julkaisua Solitary Experiments nähdään eri puolilla Saksaa keikkailemassa. Bändin keikkakalenteri on erityisesti täynnä loka–marraskuussa.

Electroa ja future poppia tekevä Solitary Experiments on toiminut kohta 10 vuoden ajan. Bändin viimeisin pitkäsoitto on vuoden 2011 "The Great Illusion". Toukokuussa 2013 bändiltä ilmestyi singlelevy, tai EP, "Trial and Error". Vielä yhtye ei ole paljastanut "Phenomena"-uutukaisensa yksityiskohtia sen kansitaidetta lukuunottamatta.

Solitary Experiments on:

  • Dennis Schober (laulu ja sanoitukset)
  • Michael Thielemann (kosketinsoittimet)
  • Steve Graeber (kosketinsoittimet)
  • Frank Glassl (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä heinäkuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 60 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.