Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: verta ja suolenpätkiä. nää on periaattellisella tasolla pahempia kun kauhuleffat, joskin paljon vähemmän dramaattisia, oletan ainakin. Tarttee vilkasta. Jos oli ton viimisen likan syntymä sellanen et...

Solitary Experiments piipahtaa Suomessa

Berliiniläinen electron ja futurepopin tekijä Solitary Experiments käy maaliskuussa Helsingissä. Bändi soittaa On the Rocksissa lauantaina 17.3. ja saman illan aikana musiikkia kuullaan myös Ten After Dawnilta sekä DJ HexexeNiltä, Minzerulta ja Ohmilta. Täysi-ikäisten illanviettoon myydään pääsylippuja Tiketin kautta 14,5 euron kappalehintaan. Lisäksi ovella peritään muutama lantti eteispalvelumaksuna.

Dark Helsinki, vuonna 2014 perustettu tapahtumajärjestäjä, kertoo pääesiintyjästä: Solitary Experiments ensimmäiselle keikalle Suomeen maaliskuussa 2018! Eurooppalaisen dark scenen melodisen elektron tunnetuimpiin nimiin kuuluva Solitary Experiments ensimmäistä kertaa Helsinkiin! Jo vuonna 1994 Frankfurtissa perustettu yhtye on julkaissut useita pitkäsoittoja, remix-kokoelmia, EP:tä ja ollut mukana tietenkin myös lukuisilla kokoelmilla.

Solitary Experiments on:

  • Dennis Schober (laulu ja sanoitukset)
  • Michael Thielemann (musiikki, kosketinsoittimet ja äänitys)
  • Steve Graeber (musiikki ja kosketinsoittimet)
  • Frank Glassl (rummut live-esiintymisissä)
  • Sebastian Gauff (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä tammikuuta 2018 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 80 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.