Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Atom TM & Lisokot: "Walzerzyklus"

Valokuva suoraan edestä kuvatusta vaaleanharmaasta muistilehtiöstä. Sen takana valkoinen tausta. Lehtiössä valkoinen suorakulmio, jossa pientä pränttiä.Julkaistiin 8.12.2017

Joulukuussa 2007 ilmestynyt EP-levy "Walzerzyklus" on seitsemän biisin pituinen kokemus, jossa kaikki kappaleet on jaettu kolmeen kahden minuutin pituiseen osaan ja neljään kolmen minuutin kappaleeseen. Sillä Atom TM, joka teki tämän kiekon venäläisen laulajan Lisokotin kanssa, halusi viittailla klassisen valssin 3/4-tahtilajiin.

Lisokot on Moskovassta käsin toimiva laulaja, säveltäjä ja runoilija. Ennen Atom TM:ää nainen osallistui Raro Musicin kautta vuonna 2016 julkaistun EP-levyn "The World Underground Playground" tekemiseen.

"Walzerzyklus"-EP:n kappaleet:

  1. Leitmotif I
  2. Transhuman Melody
  3. Be Bop A Lula
  4. Leitmotif II
  5. Maschinenwalzer
  6. Alliiertenwalzer
  7. Leitmotif III

Atom TM on:

  • Uwe Schmidt (Atom TM)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä tammikuuta 2018 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 52 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.