Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Solitary Experiments: "Rise and Fall"

Ryhmäkuva kolmesta miehestä, joilla punaiset kauluspaidat ja mustat solmiot. Oikean laidan mies huutaa punaiseen puhetorveen. Keskellä kuvaa lukee punaisen palkin päällä Solitary Experiments ja sen alla "Rise and Fall". Kuvan tausta on vihreä.Julkaistiin 3.12.2010

Saksalainen elektronista musiikkia tekevä Solitary Experiments (www.solitaryexperiments.de) julkaisi hiljattain 15 remixiä sisältävän studioalbumin. Out of Line Musicin nettikaupasta tilattava kiekko on osa bändin tapaa juhlistaa 15-vuotista uraansa. Bändi järjesti lokakuussa kotikaupungissaan Berliinissä juhlakeikan, johon saapuneille faneille jaettiin tätä "Rise and Fall" -albumia. Albumi sisältää CD-levyn, joka on kääritty paperitaskuun. CD:llä kuullaan 15 tulkinta levyn nimikkokappaleesta, klubihitistä "Rise and Fall", jonka remix-rassaamista varten Solitary Experiments järjesti aikaisemmin musiikkikilpailun. Levyn voi hankkia uutena huokeimmillaan vajaalla neljällä eurolla.

"Rise and Fall" -albumin kappaleet:

 1. Rise and Fall (Construction 1230 By Hans Alliance 1230)
 2. Rise and Fall (Mordacious Remix)
 3. Rise and Fall (Supreme Court Remix)
 4. Rise and Fall (Robin Schmidt‘s Remix)
 5. Rise and Fall (Mr Dupont Remix)
 6. Rise and Fall (Brom:35 Remix)
 7. Rise and Fall (Fallen Remix By Bioassay)
 8. Rise and Fall (Mortal Void Remix)
 9. Rise and Fall (Kontrollverlust Ost Remix)
 10. Rise and Fall (Sinewave Remix By Cyvergence)
 11. Rise and Fall (P24 Remix)
 12. Rise and Fall (The Ladder Remix)
 13. Rise and Fall (Tailor Willson Remix)
 14. Rise and Fall (Gleichgewicht Remix By De_Tot_Cor)
 15. Rise and Fall (Lthrboots Hard Remix)

Solitary Experiments on:

 • Dennis Schober (laulu)
 • Michael Thielemann (kosketinsoittimet)
 • Steve Graeber (kosketinsoittimet)
 • Frank Glassl (rummut live-esiintymisissä)

Elektronista musiikkia tekevä Solitary Experiments perustettiin vuonna 1994. Yhtye on uransa varrella julkaissut kymmenkunta studioalbumia ja kourallisen EP-levyjä. Tuorein albumi on aikaisemmin vuonna 2010 esiin tuotu "Compendium 2".

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä joulukuuta 2010 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 139 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.