Gootti.net

Sopor Aeternus & The Ensemble of Shadows: "The Spiral Sacrifice"

Valokuva mustaa taustaa vasten riehuvasta ihmishahmosta, jolla vaaleanpunainen leninki. Ylävasemmalla The Spiral Sacrifice -albumin nimi kaunokirjoituksella.Julkaistaan 8.2.2018

Vuonna 1989 perustetulta Sopor Aeternus & The Ensemble of Shadows -yhtyeeltä ilmestyy helmikuussa 2018 jättijulkaisu, studioalbumi "The Spiral Sacrifice". Siitä tehdään viisi eri painosta; kaksi vaaleanpunaista äänikasettivaihtoehtoa, yksi kolmesta LP:stä muodostuva vaihtoehto, sekä normaali CD:n ja kirjasen sisältävä painos. Viides ja erikoisin on keräilijöille suunnattu boxset, jossa on CD:n lisäksi pari vinyyliä, taiteltava juliste, aitoustodistus ja lyhythihainen bändipaita.

"The Spiral Sacrifice" -albumin 19:sta biisistä kertyy noin 78 minuuttia soittoaikaa. CD-vesion mukana tuleva kuvakirjanen on mitoiltaan 28×28 senttimetriä. Siinä on 128 sivua.

"The Spiral Sacrifice" -albumin kappaleet:

 1. Everything is an Illusion
 2. Where the End begins
 3. There are Scars in the Evening Sky
 4. The broken & shattered Moon
 5. I cannot go back to the Way I was
 6. In the Company of Beasts
 7. When you love a Man
 8. Through the Forest wondrously
 9. By the Waters of Forgetfulness
 10. Ein freundlich’ Wort einst unverhofft
 11. I am done with Men
 12. Sometimes you make me smile
 13. At Sunset through the Fields aflame
 14. In the old House (we made out well)
 15. Light in the Attic
 16. If I could go back in Time
 17. I am so glad it’s over
 18. Let me say it now
 19. Through your Eyes

Sopor Aeternus & The Ensemble of Shadows on:

 • Anna-Varney Cantodea

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä joulukuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.