Gootti.net

Electro Spectre: "Dangerous Game (2018 Re-Work)"

Valokuva mustaa taustaa vasten punaisella värillä kuvatun sukupuolettoman ihmisen kasvoista. Yläoikealla Electro Spectren logo valkoisella. Alaosassa albumin nimi.Julkaistaan 19.1.2018

Norjalaisen syntikkapop-kaksikko Electro Spectren vuoden 2013 studioalbumi masteroitiin digitaalisesti uudelleen ja osa biiseistä purkitettiin kokonaan alusta alkaen. Lisäksi "Dangerous Game (2018 Re-Work)" -albumille laitettiin bonusbiiseksi sellaisia remixejä, joita ei ole tätä ennen kuultu muissa yhteyksissä. Myös albumin kansitaide vaihtui.

"Dangerous Game" -albumista tulee myyntiin 500 kappaleen käsin numeroitu CD-painos. Levy tullee myyntiin myös digitaalisessa muodossa.

Levy-yhtiö Razgrom Musicille "Dangerous Game" oli ilmestyessään sen menestynein äänite.

"Dangerous Game (2018 Re-Work)" -albumin kappaleet:

 1. Love Thief
 2. Dancing Girl
 3. Want
 4. World Keeps Turning
 5. America
 6. Flaming Red
 7. The Bell
 8. Tokyo Shuffle
 9. Miracle
 10. Fallen
 11. Dancing Girl (live, bonuskappale)
 12. The Bell (Crab Key -remix, bonuskappale)
 13. Tokyo Shuffle (Bjørn Bong & Stanley Cupid -mix, bonuskappale)
 14. Want (Masterblaster, bonuskappale)
 15. Tokyo Shuffle (Mudman-remix, bonuskappale)

Electro Spectre on:

 • Isak Rypdal
 • Alexander Björneboe

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä joulukuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.