Gootti.net

BodyHarvest: "Gegenstrom"

Vaaleanharmaata taustaa vasten valokuva cybergoottinaisesta, jolla musta leninki, musta tukka, jossa sinisiä lisäkkeitä. Kuvan yläosassa BodyHarvestin logo mustalla.Julkaistiin 15.12.2017

Saksalaisen electro–industrial-yhtye BodyHarvestin remixeillä kyllästetty EP-levy "Gegenstrom" ilmestyi aikaisemmin joulukuussa. Viiden oman kappaleen lisäksi "Gegenstrom" sisältää neljä remixiä nimikappaleesta. Niitä kuullaan Noisuf-X vs. Stoppenbergilta, Aesthetic Perfectionilta, Unterschichtilta ja elektroa, metallia ja punkkia yhdistelevältä Stuka 696:Lta.

Levy-yhtiö Sonic-X:n avulla julkaistua EP:tä juhlitaan Saksan Münchenissä 29. joulukuuta.

"Gegenstrom"-EP:n kappaleet:

 1. Gegenstrom
 2. Monster
 3. Freak Out V1
 4. Sex’N‘Booze
 5. Reaktor
 6. Gegenstrom (Noisuf-X vs. Stoppenberg -remix)
 7. Gegenstrom (Aesthetic Perfection -remix)
 8. Gegenstrom (Unterschicht Fuck up -mix)
 9. Gegenstrom (Stuka 696 -remix)

BodyHarvest on:

 • René
 • Julia

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä joulukuuta 2017 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.