Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Palais Ideal: "No Signal"

Musta geometrinen muoto vaaleaharmaata taustaa vasten. Sen yläpuolella lukee tikkukirjaimin Palais Ideal ja alaosassa pienellä präntillä "No Signal".Julkaistaan 19.1.2018

Alankomaalainen Palais Ideal teki kesäkuussa EP-julkaisun "The Future Has Been Cancelled" ja nyt sille on varmistunut seuraaja: debyyttialbumi "No Signal". Se ilmestyy Euroopassa 19. tammikuuta ja Yhdysvaltojen markkinoilla muutamaa päivää myöhemmin. Albumin CD-painos paketoidaan kuudesta taiteltavasta paneelista valmistettuun koteloon, jossa äänilevyn lisäksi on kansilehtinen. Kiekko on myös tilattavissa ladattavassa muodossa esimerkiksi suoraan Palais Idealin BandCamp-sivuilta.

Post punkin, darkwaven ja esimerkiksi She Past Awayn, Lebanon Hanoverin tai Editorsin faneille suositeltu albumi nauhoitettiin ainakin osittain vanhanaikaisilla syntetisaattoreilla, kitaroilla ja muulla kalustolla. Niitä kasariluvun soundeja kuullaan 17. helmikuuta 2018 bändin kotikaupungissa Eindhovenissa, jolloin Palais Ideal järjestää albumin julkaisujuhlan. Saman illan aikana esiintyy Clan of Xymox.

"No Signal" -albumin kappaleet:

 1. Crossfade / Dissolve
 2. Stellar Mass
 3. Deity
 4. Remains
 5. Funtime
 6. The Book of Lies
 7. Seen Missing
 8. A Black Noise (extended)
 9. Resistance
 10. Invisible Eye
 11. No Signal

Palais Ideal on:

 • John Edwards (laulu, kitarat, syntetisaattorit ja ohjelmointi)
 • Richard Van Kruysdijk (basso, syntetisaattorit, taustalaulu, kitara ja ohjelmointi)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 92 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.