Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Star Industry: "Last Crusades"

Star Industry -bändin "Last Crusades" -albumin kansitaide. Kuvassa näkyy harmaa hahmo, jolla on höyhensiivet selässään. Hahmo näyttää siltä kuin se olisi lukittu jonkinlaiseen metallista rakennettuun ansaan."Last Crusades" -albumin kansi

Belgialainen goottirock-ryhmä Star Industry (www.starindustry.be) aikoo julkaista järjestyksessä kolmannen albuminsa, minkä nimi on "Last Crusades", huhtikuun 20. päivä. Kiekko ilmestyy Alfa-Matrixin kautta, jonka kanssa SI pääsi hiljattain sopimukseen. Yhtye kertoo nettisivuillaan julkaistussa tiedotteessa, että "Last Crusades" -rykäisystä tullaan painamaan normaalin CD-version lisäksi pahvinen deluxe-edition, mikä sisältää julisteen ja bonus-CD:n. Bonuslevylle on laitettu musiikkivideo levyn nimikkobiisistä, remix-versioita sellaisilta artisteilta kuin Vive La Fete, Leaether Strip, Luc Van Acker ja Implant. Lisäksi bonuskiekko sisältää kohennettuja versioita bändin parhaista kappaleista. Albumin kolmas versio on äärimmäisen rajoitettu, joka sisältää em. materiaalin lisäksi Star Industryn T-paidan.

Viimeisten 10 vuoden aikana Star Industry on luonut mainettaan kovana live-esiintyjänä. Bändihän on keikkaillut ristiin rastiin Eurooppaa ja soittanut suurimmissa alan musiikkitapahtumissa (esim. M´era Luna, WGT, Gotham ja Carnival of Souls). Bändi on jakanut esiintymislavan mm. sellaisten musiikkiryhmien kanssa kuin Front 242, Paradise Lost, Praga Khan, Sisters Of Mercy, Echo & The Bunnymen ja Covenant.

Uusi albumi lupaa bändille pysyvän sijan nykypäivän goottirock-skenen huipulla. "Last Crusades" on synkkä ja voimakas, joka takaa nautinnon. Bändin laulajan ääni varmasti jatkossakin nostattaa kohua ja vertailua Sisters Of Mercy -yhtyeen Andrew Eldritchin lauluääneen.

"Last Crusades" -albumin kappaleet:

 1. Lost Generation
 2. Pray
 3. Forever
 4. Out Of My Head
 5. Sin
 6. Last Crusades
 7. The Return Of David Gun
 8. Lost Generation
 9. Substitudes
 10. The Spirits Within
 11. Fall From Grace

Star Industry on:

 • Peter Beckers (laulu ja kitara)
 • Xavier “Pssyche” Vranken (taustalaulu ja kitara)
 • Stijn “Stign” Kuijpers (basso)
 • Kurt Lantin (rummut)
 • Peter “Utz” Gerits (syntikat ja samplet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2008 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 154 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.