Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Zombie Girl: "Blood, Brains & Rock'n Roll"

Zombie Girl -bändin promokuvassa näkyy naisen kasvot, jotka on maalattu zombimaisiksi. Kuvan alaosassa lukee valkoisella tekstillä "zombie girl".Zombie Girlin keulahahmo

Kanadalainen Zombie Girl (www.zombie-girl.com) ilahduttaa Alfa-Matrixin kautta julkaistavalla "Blood, Brains & Rock’n Roll" -albumillaan. Albumi ilmestyy 13. päivä huhtikuuta. Elävän kuolleen ZG:n kokoonpanoon kuuluu Renee Cooper-Komor, joka hoitaa laulamisen ja Icon Of Coil -bändin Sebastian R. Komor.

"Blood, Brains & Rock’n Roll" -albumin kappaleet:

 1. Blood, Brains & Rock’n Roll
 2. Jesus Was A Zombie
 3. Creature Of Night
 4. Living Dead Superstars
 5. Go Zombie
 6. Creepy Crawler (Album Edit)
 7. Dance Of The Headless Corpse
 8. The Darkness
 9. Today
 10. Gonna Getcha
 11. Funeral Pyre
 12. Prey
 13. Fading Away (ZG Version)

Yhtyeen MySpace-sivuilta voi käydä kuuntelemassa kappaleet "Blood, Brains & Rock’n Roll", "Go Zombie", "Creepy Crawler" ja "Bleeder".

Zombie Girl on:

 • Renee Cooper-Komor (laulu ja sanoitukset)
 • Sebastian R. Komor (musiikki ja sanoitukset)
 • Greg Pack (kosketinsoittimet, vain live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2008 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.