Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Morthem Vlade Art: "Uncertain Days"

Tummasävyinen valokuva Morthem Vlade Art -bändin jäsenenistä. Kuvassa on kahden miehen tai naisen hahmot. Vasemmassa laidassa hahmo pitää käsiään kasvojensa edessä ja oikeassa laidassa hahmolla on pitkät mustat hiukset, jotka peittävä hänenBändin jäseniä

Pariisilainen Morthem Vlade Art (www.mortemvladeart.com) aloitti uransa goottirock-yhtyeenä, mutta kehittyi ajan myötä jonkinlaiseksi art-pop -yhtyeeksi. Bändi julkaisi uransa aikana vain viisi albumia, laskematta mukaan "Autopsy"-kokoelmalevyä, mihin MVA laittoi yhtyeen alkuaikojen tuotantoa. Yhtyeen ura päättyi vuoden 2005 joulukuussa, jolloin bändi teki viimeisen live-esiintymisensä Luxemburgissa. "Uncertain Days" on kokoelma-albumi, johon on valittu bändin parhaat palat ja painettu ne kahdelle CD-levylle. Kokoelmalevy sisältää myös aikaisemmin julkaisemattomia kappaleita sekä harvinaisia biisejä. Kiekko julkaistaan Pandaimoniumin kautta 30. päivä kuluvaa kuukautta.

"Uncertain Days" CD1:

 1. Transcontinental
 2. Echo (click to listen)
 3. Rooms For Tourists (click to listen)
 4. E-Clipse (click to listen)
 5. Traces
 6. Long Distance Conversation
 7. The Slope
 8. Spirits
 9. Flow
 10. Far Away From Me
 11. Closer To Me (Version)
 12. Splendor In The Grass
 13. Someone With Transparent Eyes
 14. Almadiva
 15. The Jealous Well (Extended Version 2)
 16. Endless Dream

"Uncertain Days" CD2:

 1. L’Usine (aikaisemmin julkaisematon)
 2. 10Mg (aikaisemmin julkaisematon)
 3. The Rope (harvinainen)
 4. Absente Terebenthine (Unplugged)
 5. E-Clipse (Version)
 6. Paranoïa (Whisperings Mix)
 7. Rooms for Tourists (Tourists Mix)
 8. Automatic Shapes (aikaisemmin julkaisematon)
 9. Before Him, Two Men (harvinainen)
 10. Blow Up (aikaisemmin julkaisematon)
 11. Transcontinental (Flight Mix)
 12. My ear at night (Vocals by Emmanuell.D)
 13. Sleuth (harvinainen)
 14. Transitions (aikaisemmin julkaisematon)

Morthem Vlade Art:

 • Emmanuell D
 • Gregg Anthe

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2008 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 112 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.