Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

"Strangelove"-single ilmestyi Dicepeoplelta

  • Julkaistu maanantaina 07.08.2017
  • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten valokuva kahdesta ihmishahmosta, joista vasemmalla on mustaan nahkaan pukeutunut vaaleahiuksinen nainen, oikealla mustiin pukeutunut kaapuhahmo.Julkaistiin 31.7.2017

Dicepeoplen helmikuussa julkaiseman EP-levyn "Synthetic" seuraajaksi tuli kuvassa näkyvä "Strangelove". Se ilmestyi 31. heinäkuuta ja sen sisältä löytyy bändin tekemä cover-tulkinta Depeche Moden alun perin vuonna 1987 julkaisemasta kappaleesta. Singlen mukana tulee myös B-puolen biisi, joka yhtyeen mukaan on raa’empi, pelkistetympi tulkinta samasta biisistä. Julkaisuun voi tutustua ryhmän BandCamp-sivuilla.

Dicepeople on lontoolainen dark electro -yhtye. Sen perusti muusikko ja tuottaja Matt Brock. Tuotannossaan Dicepeople yhdistelee monia eri tyylejä, kuten electronicaa ja toisaalta darkwavea, myös post rockia. Musiikin lisäksi yhtyeen konseptiin kuuluu visuaalinen puoli, johon kuuluu valaistus ja projektiot. Visuaaleista vastaa Rafael Filomeno.

"Strangelove"-singlen kappaleet:

  1. Strangelove
  2. Strangelove (Stripped Mix)

Dicepeople on:

  • Atashi Tada (laulu)
  • Matt Brock (sävellys ja tuottaminen)
  • Rafael Filomeno (visuaalit)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä elokuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 65 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.