Gootti.net

Struck 9: "Ritual Body Music"

 • Julkaistu maanantaina 26.02.2018
 • Avainsanat:

Harmaata pilvitaivasta vasten kuvattu kullanvärinen ihmispatsas, joka ojentaa kättään kohti taivasta. Kuvan yläosassa mustalla Struck9-logo.Julkaistaan 30.3.2018

Kolumbialainen EBM-yhtye Struck 9 sai valmiiksi uuden albumin. Se on kuvassa näkyvä, 12 biisiä sisältävä, ja maaliskuun lopussa julkaistava "Ritual Body Music". Levy-yhtiö EK Productin mukaan kolumbialaiskaksikon luomus sisältää karismaattista ja tanssittavaa musiikkia. Levyyn voi tutustua 15 minuutin edestä siirtymällä levy-yhtiön YouTube-kanavalle

Levyn masteroimisvaihe päättyi tammikuussa. Se masteroitiin Acsy Soundin tiloissa Dirk Steyerin toimesta.

Alla näkyvän soittolistan päätteeksi kuultava remix Atropinelta valmistui jo heinäkuussa 2017.

"Ritual Body Music" -albumin kappaleet:

 1. Ritual Body Music
 2. Execute
 3. Interconnected
 4. Bodytemple
 5. Zero Day
 6. Kapital
 7. Resist 08
 8. Fracking U.s.a.
 9. 999Mb
 10. Peace
 11. Zero Day (Autodafeh Rmx)
 12. Execute (Tx81Z Overkill Rmx By Atropine)

Struck 9 on:

 • Orion
 • Henker

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä helmikuuta 2018 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.