Gootti.net

Cryo: "Control"

 • Julkaistu tiistaina 27.02.2018
 • Avainsanat:

Mustavalkoinen neliö, jossa alaosa kiinteä musta suorakulmio ja yläpuolisko on viivoitettu mustavalkoiseksi.Julkaistaan 16.3.2018

Levy-yhtiö Progress Productions kertoo julkaisevansa ruotsalaisen elektronisen musiikin vientituotteen, Cryo-yhtyeen, uuden MCD-levyn maaliskuun puolessa välissä. "Control" sisältää singlekappaleen Cryon seuraavalta albumilta. Bändi halusi tälle julkaisulle luoda perinteisen EBM-biisin, joka poikkeaa siitä tyypillisestä sarjatuotannosta, jota muut nykyisin tekevät. Cryo pyrkii "Control"-kappaleella muistuttamaan kuuntelijoita siitä EBM:n kaudesta, jolloin musiikki oli samalla karua että melodista.

"Control"-CD:n painos on 500 kappaletta. Sen kopiot on käsin numeroitu. Mukana tulee useita remix-tulkintoja eri yhtyeiltä, kuten Assemblage 23:lta ja Mind.In.A.Boxilta.

"Control"-MCD:n kappaleet:

 1. Control (Original Version)
 2. Control (Assemblage 23 Remix)
 3. Control (Iambia Remix)
 4. Control (Mind.In.A.Box Remix)
 5. Control (Tomas Almgren Remix)
 6. Control (Kröjtz Remix)
 7. Control (Xenturion Prime Remix)

Cryo on:

 • Martin Rudefelt
 • Torny Gottberg

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä helmikuuta 2018 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.