Gootti.net

Die Kruppsin mies aloitti sivuprojektin

Levy-yhtiö Alfa Matrix kertoo uutiskirjeensä tilaajille kuinka Die Kruppsin keulahahmo Jürgen Engler käynnisti oman EBM-projektin Die Robo Sapiensin. Englerin lisäksi yhtyeessä soittavat Ralf Dörper ja Marcel Zürcher. Engler kertoo heiltä — Die Kruppsin jäseniltä — usein jääneen sellaisia biisejä, jotka eivät ole yhteensopivia kitaravetoisen musiikin kanssa. Niitä jämäraitoja rukattiin Die Robo Sapiensille.

Die Krupps on teollisuusmetallia ja ajoittain elektronisen musiikin tyylejä yhdistelevä viisikko Saksasta. Bändin nimi viittaa aseteollisuudella 2. maailmansodan aikana rikastuneeseen Kruppin yritykseen.

Die Robo Sapiens on:

  • Jürgen Engler
  • Ralf Dörper
  • Marcel Zürcher

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä helmikuuta 2018 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.