Gootti.net

Verhot-yhtyeeltä albumi toukokuussa, maistiaiset nyt ulkona

  • Julkaistu torstaina 01.03.2018
  • Avainsanat:

Stadin ehkä übercoolein synaisa synkistelypop-yhtye Verhot julkaisee tämän vuoden toukokuussa uuden albuminsa, jonka ensimmäinen single paljastetaan tänään! "Suru on mun sukunimi" on paitsi uuden albumin nimiraita, myös harvinaisen positiivinen kappale Verhot-yhtyeen tummanpuhuvassa tuotannossa. Kappaleen voi nyt kuunnella Spotifystä.

Tällä kertaa Verhojen samettinen synkyys on kudottu menevään poljentoon ja pirteään synapop-maailmaan. Tämä luokin toimivan kontrastin nokkelalle, mutta samalla tietyllä tavalla sympaattisen synkähkölle tekstille. Biisissä kertoja on hyväksynyt surumielisen sielunmaisemansa ja alkanut hiljalleen ymmärtää pienten onnen hetkien erityisen merkityksen, yhtyeen primus motor Mikko Pietilä kuvailee.

Verhot julkaisi viime vuonna vuodenaikatrilogiansa, jonka "Kesä kuivaa kyyneleet" -singlestä syntyi Herra Ylpön käsissä bändille ominaisen hämyisän maailman hyvin paljastava video. Pakkasen paukkuessa ja uutta albumia odotellessa näihin tunnelmiin voi palata täällä.

Verhot aktivoituu myös keikoille uuden albumin myötä.

Verhot on:

  • Toni (kitara ja laulu)
  • Arttu (kosketinsoittimet, kitarat ja laulu)
  • Mikko (laulu ja kitara)
  • Roxsy (basso ja laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä maaliskuuta 2018 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.