Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Suicide Commandon "Death Cures All Pain" ulos 26.11.2010

"Death Cures All Pain" -albumin kannessa harmaa tummanharmaa tausta ja sen päällä lukee valkoisella värillä vasemmalla Suicide Commandon ja oikealla punaisella MCD:n nimi.Julkaistaan 26.11.2010

Belgialainen yhden miehen Suicide Commando (www.suicidecommando.be) tiedottaa tuovansa marraskuun lopulla Euroopan alueen kauppoihin singlelevyn "Death Cures All Pain". Tämä MCD-kiekoksi paisunut opus sisältää nimikkokappaleen lisäksi uuden ja yksinomaan tällä levyllä kuultavan kappaleen "Go Fuck Yourself". Tämä lohkaisu on Johan van Royn Suicide Commandon uusimmalta albumilta, levyltä "Implements of Hell". Singlen soittolistalla kuullaan uusia remixejä Kant Kinolta, Aesthetic Perfectionilta ja tarpeettoman hankalasti nimetyltä [:sitd:]-yhtyeeltä. Teoksen julkaisee saksalainen Out of Line Euroopassa 26.11.2010 ja Yhdysvalloissa jossain vaiheessa Metropolis Records.

Hard electroa rykivä Suicide Commando tarjoaa tällä levyllä sellaista musiikkia, joka ei sovellu yksinomaan tanssilattioille, vaan ajoittain myös herättämään väristyksiä selkäpiissä aavemaisen tunnelmansa johdosta. Yli kahden vuosikymmenen ajan toiminut Suicide Commando julkaisi tammikuussa 2010 uusimman albumin virkaa toimittavan "Implements of Hell" -levyn. Albumista tehtiin erikoisversio, jossa kuullaan musiikkia peräti kolmella CD-levyllä. Erikoisversiolle sisältyvät bonuslevyt tarjoavat varsinaisten 11 albumikappaleen lisäksi 17 muuta kappaletta koettavaksi.

"Death Cures All Pain" -MCD:n kappaleet:

  1. Death Cures All Pain (Suicide Edit)
  2. Go Fuck Yourself (Bashing Hard Mix)
  3. Death Cures All Pain ([:sitd:] Remix)
  4. Death Cures All Pain (Aesthetic Perfection Remix)
  5. The Perils of Indifference (Stahlnebel vs Black Selket Remix)
  6. Go Fuck Yourself (Extended Bashing & Mocking)
  7. God Is in the Rain (Advent Resilience Remix)
  8. Death Cures All Pain (Kant Kino Remix)

Suicide Commando on:

  • Johan van Roy (laulu ja soittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä marraskuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 143 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.