Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Suicide Commandon albumi ulos tammikuussa

Suicide Commandon albumin "Implements Of Hell" kannessa verenpunainen tausta ja sen päällä läjä kaikenlaisia teräviä veitsejä, skalpelleja ja vasaroita sun muita työkaluja. Kuvan yläosassa Suicide Commandon logo valkoisella ja sen oikealla puoleJulkaistaan 26.1.2010

Parinkymmenen vuoden ajan toiminut EBM-yhtye Suicide Commando (www.suicidecommando.be) tulee julkaisemaan odotetun studioalbuminsa "Implements Of Hell" Euroopan seudulla Out Of Line Musicin ja Yhdysvalloissa Metropolis Recordsin auttamana ensi vuoden alussa. Yhdysvaltojen osalta kiekko on ajoitettu ilmestymään 26.1.2010, joka lienee myös sen Euroopan alueen julkaisupäivämäärä. Uuden pitkäsoiton meininkiin bändi ehti tutustuttaa fanejaan jo aikaisemmin kuluvana vuonna julkaisemalla opukselta singlet "Until We Die" sekä "Die Mutherfucker Die". Kalmaan fiksaation kehittänyt Suicide Commando kertoi aiemmin uuden levyn käsittelevän yhdysvaltalaista Albert Fishiä, joka oli pahimman luokan kako monin häiritsevin tavoin.

Suicide Commandon revohka räimii elektronista terrorimusiikkiaan yleisölle 25., 26. ja 27. joulukuuta soittamalla joulun johdosta keikkoja Saksanmaalla. Näillä keikoilla yhtye ei tule soittamaan "Implements Of Hell" -kiekkonsa sointuja, sillä belgialaiset vihjaavat tulevansa ryskimään uusimpia biisejään livenä ensimmäistä kertaa vasta 20. helmikuuta 2010 Lontoon Slimelight-klubissa.

"Implements Of Hell" -albumin kappaleet:

 1. Intro
 2. The Pleasures of Sin
 3. The Dying Breed
 4. Die Motherfucker Die
 5. Death Cures All Pain
 6. God Is In The Rain
 7. Hate Me (Retaliate V1.0)
 8. Come Down With Me
 9. Severed Head
 10. The Perils Of Indifference
 11. Until We Die (Album Edit)

"Implements Of Hell" -bonus-CD:n kappaleet:

 1. Severed Head (Heads Of State Mix by Komor Kommando)
 2. Die Motherfucker Die (Modulate Remix)
 3. Cause Of Death: Suicide (Final Count 2009)
 4. The Perils Of Indifference (Remixed by JH from Centhron)
 5. Hate Me (Leaether Strip Remix)
 6. Die Motherfucker Die (Nurzery Rhymes vs Betamorphose Remix)
 7. The Perils Of Indifference (Xotox Remix)
 8. Hate Me (Original Version)
 9. Severed Head (Beheaded Mix by Schattenschlag)
 10. Die Motherfucker Die (Apology Not Accepted Remix by Fïx8Sëd8)
 11. Until We Die (Winter Version)

Yhden miehen Suicide Commando toivotti tervetulleeksi perheenlisäystä 28. elokuuta, jolloin Johan Van Royn vaimoihminen Sandra Van Roy synnytti poikalapsen. Lapsen nimeksi annettiin Liam Lukas Van Roy.

Suicide Commando on:

 • Johan Van Roy

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä marraskuuta 2009 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 202 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.