Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: Aika vitun outo kuti kyllä. Ei mitään sellasta välissä mitä olis koettanu ampua ja toisekseen aika rauhakseen ottaa sen että osuu. Sen parisen kertaa kun on takki ropissut niin reaktio on ollu luokka...

Tallenna ja lataa kuvia

  • Julkaistu sunnuntaina 20.08.2006

Gootti.net-sivustolle on avattu uusi toiminto, jonka avulla itse kukin voi tallentaa Gootti.net:in palvelimelle kuvatiedostoja — tallennettja kuvia voi luonnollisesti myös ladata. Palvelun idea on hyvin yksinkertainen: esimerkiksi oman valokuvan voi siirtää nettiin kavereiden katseltavaksi. Kuvaan voi laittaa salasanan, jolloin sitä ei voi tarkastella kukaan ulkopuolinen. Kuvan yhteyteen voi kirjoittaa myös kuvatekstin.

Yhden kuvan suurin sallittu tiedostokoko on 1 megatavua. Sallittuja tiedostomuotoja ovat bmp, gif, jpg, jpeg ja png.

Kaikki vanhat kuvatiedostot, sellaiset joita ei ole ladattu kertaakaan moneen viikkoon, tullaan automaattisesti poistamaan palvelusta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5403 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Uutinen julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä elokuuta 2006 kello 12:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 87 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Tallenna ja lataa kuvia. on saanut yhteensä 5 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

koira 22. päivä lokakuuta 2010

Haluisin lataa kuvii gosuun

emilia huhta 14. päivä kesäkuuta 2011

Miten voi ladata kuvia?

Petri 14. päivä kesäkuuta 2011

Tämä toiminto ei ole ollut olemassa vuosiin. Kuville on kotisivutilaa täällä näin.

Falabella-fani 26. päivä joulukuuta 2012

Miten saan mun kännykkään falabellan kuvia?

Joona 14. päivä joulukuuta 2013

Kilti

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.