Gootti.net

The 69 Eyesin Jyrki Linnankivi duetoi tatuointitaiteilija Kat Von D:n kanssa

"Rosary Blue" -singlen etukannessa sinertävä valokuva pensaikosta, jonka keskellä seisoo sarvipäinen peura tai kauris. Kuvan yläosass lukee kaunokirjoituksella singlen nimi ja The 69 Eyes -logo on kuvan alaosassa.Julkaistaan 12.4.2013

Amerikkalainen tatuointitaiteilija, malli ja Suomessakin suositusta LA Ink -ohjelmasta tuttu Kat Von D kuullaan nyt ensi kertaa levyllä, kun hän duetoi The 69 Eyesin laulaja Jyrki Linnankiven kanssa kappaleen "Rosary Blue".

Parhaat jutut tehdään frendipohjalta, silkasta tekemisen ilosta. Siitä oli kyse tässä mun ja Katin duetossakin — ja itse asiassa koko meidän vikassa levyssä. Kat lensi viime keväänä diggailemaan keväistä Stokista ja samalla äänitettiin toi ‘Rosary Blue’ -biisi huipputuottaja Anders Baggen studioilla merellisessä maalaismaisemassa. Meidän äänet sopi todella hyvin yhteen, samoin siihen saatiin juuri oikea viba, silkkaa magiikkaa! Sinänsä hyvin, sillä täähän on Katin debyytti laulajana!, kertoo The 69 Eyes -laulaja Jyrki Linnankivi.

"Rosary Blue" on single The 69 Eyesin viimeisimmältä studioalbumilta, syyskuussa 2012 ilmestyneeltä "X"-nimiseltä kiekolta. Siltä on irrotettu kolme singleä, joista "Rosary Blue" on viimeisin, "Red" ensimmäisin ja muutamia päiviä ennen albumia ilmestynyt "Borderline" keskimmäinen.

Kat Von D:nä tunnettu Katherine von Drachenberg on parhaiten televisiosarjasta LA Ink tunnettu tatuoija. Hän on tatuoinut iholleen ainakin HIM:in ja Slayerin, ZZ Topin, Turbonegron sekä muunnelman Metallican logosta. The 69 Eyesin lisäksi nainen on tehnyt yhteistyötä HIM-yhtyeen musiikkivideolla "Killing Loneliness".

The 69 Eyes on:

  • Jyrki 69 (laulu)
  • Bazie (kitara ja taustalaulu)
  • Timo-Timo (kitara)
  • Archzie (basso ja taustalaulu)
  • Jussi 69 (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä huhtikuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.