Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

The Firm Incorporated: "Veritas"

Vasemmassa yläkulmassa mustalla The Firm Incorporated -logo ja kuvan alaosassa lukee "Veritas" valkoisella.Julkaistaan 29.4.2016

Kaksi vuotta sitten käynnistyneen EBM:ää tekevän The Firm Incorporated -yhtyeen seuraava albumi on kuvassa näkyvä "Veritas". Se aiotaan tuoda kauppoihin levy-yhtiö Infacted Recordsingsin avustuksella huhtikuun viimeisellä viikolla. Bändi aikoo kuitenkin esitellä levynsä lauluja livenä jo hieman aikaisemmin soittamalla ensimmäisen keikkansa Saksan Gubenissa yhdessä Pseudokrupp Projectin kanssa.

The Firm Incorporatedin kokoonpanoon kuuluu elektronisen musiikin projekti Funker Vogtin alkuperäinen jäsen Jens Kästel. Yhtye julkaisi aikaisemmin "Veritas"-albumiltaan singlekappaleen "E-Craft".

"Veritas"-albumin kappaleet:

 1. Am Anfang (Intro)
 2. BUTF (Brotherhood & Unity)
 3. Geschichten ohne Wert
 4. Schluss mit lustig
 5. Reflektion
 6. Projektil
 7. Leben (Speed)
 8. Abgebrannt (albumiversio)
 9. BoXxXer
 10. Schuld
 11. Feuer (albumiversio)
 12. Frei

The Firm Incorporated on:

 • Jens Kästel
 • Guido Henning
 • Jan Abraham

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä maaliskuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 60 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.