Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

The KVB: "Only Now Forever"

 • Julkaistu perjantaina 12.10.2018
 • Avainsanat:

Valokuva kahdesta ihmisestä seisomassa kaukana ja niin, että heidän ympärillään näkyy pastellinsävyisiä värejä.Julkaistaan 12.10.2018

Perjantaina julkaistava "Only Now Forever" sisältää tasan 10 uutta kappaletta. Se on kaksipäisen The KVB:n kuudes albumi. Brittimuusikot nauhoittivat levynsä Berliinissä kotistudion tiloissa, ja omakustanteisesti. The KVB halusi kokeilla sellaisten melodioiden luomista, jotka jäisivät kuuntelijan mieleen soimaan senkin jälkeen kun albumi on lakannut soimasta.

"Only Now Forever" on seuraaja vuoden 2016 "Of Desire" -albumille. Sen ilmestyttyä The KVB keikkaili ahkerasti. Samanlainen suunnitelma on luvassa myös uuden albumin jälkeiselle ajalle.

"Only Now Forever" -albumin kappaleet:

 1. Above Us
 2. On My Skin
 3. Only Now Forever
 4. Afterglow
 5. Violet Noon
 6. Into Life
 7. Live In Fiction
 8. Tides
 9. No Shelter
 10. Cerulean

The KVB on:

 • Nicholas Wood
 • Kat Day

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä lokakuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 58 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.