Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Wort-Ton: "...nach dem Herbst (Gegentakte)"

 • Julkaistu torstaina 11.10.2018
 • Avainsanat:

Valokuva punaisesta lakanasta huljumassa ilmassa tyhjän tuolin yllä keskellä peltoa.Julkaistiin 5.10.2018

Wort-Tonin uusi studioalbumi "…nach dem Herbst (Gegentakte)" ilmestyi CD:nä ja digitaalisesti viime viikon perjantaina. Kyseessä on saksalaisen projektin järjestyksessä kolmas albumilevy. Wort-Tonin taustalla toimivan Sven Wendelmuthin mukaan hän valmisti tämän levyn biisit ilman hoppua, kiirehtimättä. Wort-Tonin tuotannossa sanoitukset ovat etualalla.

Future Fame Vertriebin kautta julkaistu albumi sisältää 57,5 minuuttia musiikkia. Useissa kappaleissa kuullaan vierailevia muusikkoja; Rroycea, Noyce TM:ää, Sara Noxxia ja Melanie Zaakea, sekä remixit Seelennachtilta, Silverwavemusicilta sekä The Eternal Afflictilta.

"…nach dem Herbst (Gegentakte)" -albumin kappaleet:

 1. Regen in Moll
 2. Königskinder feat. Rroyce
 3. Schlafend Kind
 4. Wir sind
 5. Dunkelheit (ins Licht)
 6. Schutzlos
 7. Scherben feat. Noyce TM
 8. Zerfall feat. Sara Noxx
 9. Mondmeed (2018)
 10. Abschied
 11. Nach dem Herbst
 12. Königskinder feat. Rroyce (Seelennacht-remix, bonuskappale)
 13. Zerfall feat. Sara Noxx (The Eternal Afflict -remix, bonuskappale)
 14. Königskinder feat. Rroyce (Silverwavemusic-remix, bonuskappale)

Wort-Ton on:

 • Sven Wendelmuth (musiikki, sanoitukset ja puhe)
 • Rossi BM (kosketinsoittimet live-esiintymisissä)
 • Jan Vdoc (kosketinsoittimet live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä lokakuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 102 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.