Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

"Transmission — 30 Years with(out) Ian Curtis" -kokoelma

Vaaleanharmaa pohjaväri ja sen päällä pääosin valkoisella värillä pränttiä. Kuva kuuluu kokoelma-albumille "Transmission — 30 Years with(out) Ian Curtis", jossa muistellaan entisen Joy Divisionin laulajaa.Julkaistiin 18.5.2010

Ranskalainen levy-yhtiö Infrastition muistuttaa Ian Curtiksen poismenosta. Infrastition on koostanut 30 vuotta sitten koetun poismenon muistoksi maanmiestensä tulkinnoilla varustetun "Transmission — 30 Years with(out) Ian Curtis" -kokoelman. Teos saapui levy-yhtiön nettikauppaan tiistaina 18. toukokuuta. Useat äänitteelle päätyneet biisit on nauhoitettu varta vasten tätä julkaisua varten. Ian Kevin Curtikselle omistettu äänite on jo kolmas "Transmission"-niminen äänite Infrastitionilta.

Brittibändi Joy Divisionin laulajana tunnettu muusikko hirttäytyi 23-vuotiaana pari viikkoa viimeisen bändinsä kanssa tekemän live-esiintymisen jälkeen. Joy Division oli suunnitellut lähtevänsä toukokuussa 1980 uransa ensimmäiselle kiertueelle Yhdysvaltoihin. Curtis hirttäytyi ilmeisesti depression johdosta.

Muistolevylle on nimetty useita ranskalaisia toimijoita mm. coldwave-genren parista. Äänitteelle oli tunkua siinä määrin, ettei kaikkien esittäjien teoksia saatu sille mahtumaan. Neljä tribuuttilevyltä pois jätettyä biisiä voi käydä lataamassa WAV-formaatissa Infrastitionin nettikaupasta.

"Transmission — 30 Years with(out) Ian Curtis" -kokoelman kappaleet:

 1. Ain Soph Aur: "Something Must Break"
 2. Babel 17: "The Sound of Music"
 3. Charles De Goal: "Insight"
 4. Clair Obscur: "Decades"
 5. Collection D’arnell Andrea: "Isolation"
 6. Complot: "Transmission"
 7. DC Hell: "Atmosphere"
 8. Exces Nocturne: "Ceremony"
 9. Femme Fatale: "Heart and Soul"
 10. Guerre Froide: "Shadowplay"
 11. Hide & Seek: "The Eternal"
 12. Les Conseillers Techniques: "Warsaw"
 13. Little Nemo: "Love Will Tear Us Apart"
 14. No Tears: "She’s Lost Control"
 15. Opera Multisteel: "Isolation"
 16. Tanit: "The Only Mistake"
 17. That Summer: "Disorder"
 18. Wallenberg: "Day of the Lords"

Joy Division ehti julkaista urallaan kaksi virallista albumia edesmenneen keulahahmonsa kanssa. Post punkia edustava debyyttialbumi "Unknown Pleasures" julkaistiin vuonna 1979 ja sitä seurasi finaalilevy "Closer" heinäkuussa 1980. Bändi lakkasi olemasta vokalistin kuoleman jälkeen. Bändiltä on vuosien varrella julkaistu useita kokoelmalevyjä, joista tuorein on maaliskuussa 2008 kauppoihin tuotu "The Best of Joy Division".

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä toukokuuta 2010 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 171 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.