Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Valhall julkaisee debyyttialbuminsa Artoffact Recordsin kautta

 • Julkaistu lauantaina 13.09.2014
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva tai piirros ihmishahmosta, jonka naamaan ja rintakehään sotattu raitoja.Julkaistaan 4.11.2014

Ruotsalainen Valhall tulee julkaisemaan debyyttialbuminsa "Leaning on Shadows" Artoffact Recordsin kautta. Kaksihenkinen yhtye solmi levytyssopimuksen Artoffact Recordsin kanssa ainakin yhden levyn julkaisua ajatellen. Sopimuksen turvin albumi ilmestyy marraskuussa. Aikaisemmin Valhallilta on ilmestynyt omakustanteisia pitkäsoittoja ja EP-kiekkoja. Valhall esiintyi vuoden 2013 puolella Suomessa Kuudes Aisti -festivaalissa, jossa nähtiin myös Lydia Lunch, The Haxan Cloak ja Light Asylum.

"Leaning on Shadows" ilmestyy 4.11. Siitä tehdään kappalemäärältään rajallinen erikoispainos, jonka sisältä löytyy äänikasettina "Shadows"-niminen äänite. Bändi on tämän kiekon lisäksi viime aikoina työstänyt remixejä esimerkiksi Aaimonille, Conclavelle ja Distorted Memorylle.

"Leaning on Shadows" -albumin kappaleet:

 1. Einhärj4r
 2. T0w3rs F4ll
 3. Hvergelmir
 4. Down in the Woods
 5. 23 Hours
 6. B0rtom Fjäll
 7. Vägskäl
 8. Wat3r H4rp
 9. Run3s In Circles
 10. Sat4nic Ri7ual Abuse

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä syyskuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 81 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.