Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Studio-X vs. Simon Carter: "Angels of the Dark"

Musta tausta, jota vasten liekessä oleva rinkula. Sen päällä Studio-X:n logo ja logon oikealla puolen Simon Carterin nimi valkoisella värillä.Julkaistaan 26.9.2014

Kolmas EP-levy Studio-X vs. Simon Carter -järjestelystä sai nimekseen "Breaking the Void". Se tullaan julkaisemaan belgialaisen Alfa Matrixin kautta syyskuun lopussa. Simon Carter on englantilainen muusikko, Studio-X puolestaan australialainen Lawrie Massonin yhtye. Muusikot tekivät tälle äänitteelle tanssittavia, hypnotisoivia raitoja ja tarjosivat Preemptive Strike 0.1:lle, Aesthetischelle, Interfacelle, Acylumille sekä C-Lekktorille mahdollisuuden sisällyttää niistä tekemänsä remixit EP:n soittolistalle.

Esimerkiksi Interface tarjoaa levyllä kuultavasta "Fallen"-kappaleesta syntikkavoittoisen tulkinnan, brasilialainen Aesthetische puolestaan intensiivisen industriaalimiksauksen biisistä "Angels of the Dark".

"Angels of the Dark" -albumin kappaleet:

 1. Angels of the Dark
 2. Angels of the Dark (Club Mix)
 3. Nuclear Love
 4. Angels of the Dark (Preemtive Strike 0.1 Remix)
 5. Angels of the Dark (Aesthetische Remix)
 6. Fallen (Interface Remix)
 7. Angels of the Dark (Acylum Remix)
 8. Angels of the Dark (C-Lekktor Remix)
 9. Dragonfly

Studio-X vs. Simon Carter on:

 • Lawrie Masson
 • Simon Carter

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä syyskuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 74 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.