Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Ashbury Heights: "Morningstar in a Black Car"

Ashbury Heightsin "Morningstar in a Black Car" -EP:n kansikuva. Kuvassa näkyy kaksi goottia, joista kummallakin mustat vaatteet yllään. Vasemmanpuoleinen on nainen, oikealla mies. Naisella minihame. Taustalla näkyy vasemmassa yläkulmassa AH:n logo jaJulkaistaan 18.7.2008

Nuori ruotsalainen tummasävyistä pop-musiikkia soittava Ashbury Heights tiedottaa jatkavansa musiikillista triumfiaan julkaisemalla seuraajan debyyttialbumilleen "Three Cheers for the Newlydeads". Kiekko ilmestyi viime vuoden lokakuussa. Musiikkialan kriitikot ja genrensä fanit valloittanut yhtye tarjoaa ämpärillisen glamouria ja kourallisen tarttuvia melodioita julkaisemalla lähitulevaisuudessa EP-levyn "Morningstar in a Black Car". Kiekon nimikkokappale on eeppinen julistus, jota seuraa klubisoittoon passelisti sopiva "Spiders". Myös muita hittejä on luvassa.

Uusi julkaisu, kutsumanimeltään "Morningstar in a Black Car", on täynnä ajattomia värssyjä, joiden lisäksi kiekko sisältää remix-versioita Agonoizelta, UnterARTilta sekä Marsheauxilta. Lisäksi kiekon mukana tulee bonuksena tyylikäs musiikkivideo kappaleesta "Spiders". Videoklippi kuvattiin 11. toukokuuta kuluvana vuonna. Gootti.net suosittelee tätä julkaisua!

EP-levy julkaistaan heinäkuussa kuluvana vuonna. Sen tarkaksi julkaisuhetkeksi orkesterin levymerkki ilmoittaa 18. päivän. Se sisältää viisi uutta kappaletta, neljä remix-versiota ja edellä mainitun musiikkivideon.

"Morningstar in a Black Car" -EP:n kappaleet:

 1. Morningstar In A Black Car
 2. Spiders
 3. Die By Numbers
 4. Smile
 5. World Coming Down
 6. Stormbringer (Aerial Mix)
 7. Spiders (Remix by UnterART)
 8. Die By Numbers (Remix by Agonoize)
 9. Smile (Remix by Marsheaux)

Ashbury Heights esiintyy:

 • 19. heinäkuuta 2008: Amphi Festival (Köln, Saksa)
 • 29. heinäkuuta 2008: Central Station (Wrexham, Wales, Iso-Britannia)
 • 30. heinäkuuta 2008: Barfly (Birmingham, Iso-Britannia)
 • 31. heinäkuuta 2008: Bierkeller (Bristol, Iso-Britannia)
 • 1. elokuuta 2008: TBC (Edinburgh, Iso-Britannia)
 • 2. elokuuta 2008: Corporation (Sheffield, Iso-Britannia)
 • 3. elokuuta 2008: Electric Ballroom (Lontoo, Iso-Britannia)
 • 5. elokuuta 2008: Rockfabrik (Augsburg, Saksa)
 • 6. elokuuta 2008: Rockfabrik (Ludwigsburg, Saksa)
 • 19. lokakuuta 2008: Progresja (Varsova, Puola)
 • 7. marraskuuta 2008: Elektrostat (Oslo, Norja)

Ashbury Heights on:

 • Anders H (laulu, ohjelmointi ja syntetisaattorit)
 • Yasmine U (laulu ja syntetisaattorit)

Anders Hagström ja Yasmine "Yaz" Uhlin muodostavat Ashbury Heightsin. Se on bändin puheiden mukaan syntikkapoppia soittava bändi, jonka debyyttidemo julkaistiin joulukuussa 2005. Yhtyeen mukaan ensimmäinen demoäänite jäi valtavirralta huomaamatta, mutta muutamia kuukausia sen ilmestymisen jälkeen kaksikko loi uuden demokiekon, joka siivitti yhtyeen tietä saksalaisen levy-yhtiö Out of Linen syliin. Ashbury Heights kertoo syntikkamusiikkiin erikoistuneen levymerkin tarrautuneen yhtyeeseen alta aikayksikön — OoL antoi bändille levytyssopimuksen allekirjoitettavaksi alle tunti siitä kuin yhtiön edustajat olivat kuulleet bändin musiikkia.

Bändi julkaisi vuoden 2006 huhtikuussa promootio-CD:n "Cry havoc". Se kipusi saman vuoden lokakuussa DAC-musiikkilistoille. Kiekko oli ensimmäinen bändin ja tuottaja John Fryerin yhteistyön lopputulos. Fryerin taitoja duo päätyi käyttämään myös esikoisalbumillaan "Three Cheers for the Newlydeads".

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 312 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.