Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: verta ja suolenpätkiä. nää on periaattellisella tasolla pahempia kun kauhuleffat, joskin paljon vähemmän dramaattisia, oletan ainakin. Tarttee vilkasta. Jos oli ton viimisen likan syntymä sellanen et...

Autodafeh: "The Vintage Collection"

 • Julkaistu tiistaina 09.01.2018
 • Avainsanat:

Valkoista ja vaaleanharmaata taustaa vasten mustalla värillä tähti ja sen päällä kolme korttia. Kuvan yläosassa Autodafehin logo mustalla.Julkaistaan 26.1.2018

Ruotsalainen tanssittavan ja laulettavankin EBM:n tekijä Autodafeh julkaisee "The Vintage Collection" -kiekkonsa CD:nä. Se on myös yhtyeen ensimmäinen LP-formaatissa tapahtuva levyjulkaisu. 11 vuotta sitten perustetun yhtyeen "The Vintage Collection" sisältää vanhojen, jo tuttujen, biisien joukossa aivan uuttakin tuotantoa.

Bändi aloitti edellisvuonna uransa kuudennen studioalbumin tekemisen. Sen yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu.

"The Vintage Collection" -albumin kappaleet:

 1. Heaven Screams
 2. Identity Unknown
 3. Ready to Go
 4. Divided We Fall
 5. Religion and Politics
 6. No Names
 7. Dark Sky
 8. Hunt for Glory
 9. Hall of Fame
 10. Airborne
 11. Secret Ground
 12. Retro Electric
 13. Bodycount
 14. Exercise Your Brain

Autodafeh on:

 • Mika Rossi
 • Anders Olsson
 • Jesper Nilsson
 • Thomas Kroell Green

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä tammikuuta 2018 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 62 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.