Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: verta ja suolenpätkiä. nää on periaattellisella tasolla pahempia kun kauhuleffat, joskin paljon vähemmän dramaattisia, oletan ainakin. Tarttee vilkasta. Jos oli ton viimisen likan syntymä sellanen et...

Letzte Instanz: "Morgenland"

Valokuva tai piirros astronauttia muistuttavasta ihmishahmosta seisomassa valkoisessa lumessa ja pystyttämässä vihreää lippua.Julkaistaan 16.2.2018

"Morgenland" on helmikuussa AFM Recordsin avulla julkaistava Letzte Instanz -albumi. Saksankielistä rokkia tekevä yhtye juhlistaa kuvassa näkyvällä kiekolla 20-vuotista uraansa. Juhlatoimiin kuuluu myös bändin kotimaassa Saksassa, sekä Itävallassa, kiertäminen maaliskuun alusta. Kiertue sisältää ainakin 16 esiintymistä, joista alkupään aikana tukibändinä toimii parin vuoden ikäinen Scarlett Dorn -yhtye.

"Morgenland"-albumista tehdään tavanomaisen CD-painoksen lisäksi keräilijöille suunnattu boxset-painos. Painoksen suuruus on 1000 kappaletta. Se sisältää bonus-DVD:n, jossa on sisällä vuoden 2016 M’Era Luna -festivaalin keikkataltiointi.

"Morgenland"-albumin kappaleet:

 1. Morgenland
 2. Schwarz
 3. Disco D’Amour
 4. Mein Land
 5. Glücksritter
 6. Ikarus
 7. Noch Einmal
 8. Asche Zu Gold
 9. Du Lebst
 10. Wellenreiter
 11. Symphonie
 12. Für Immer Sein
 13. Armageddon
 14. Children

Letze Instanz on:

 • Hörbi (laulu)
 • Holly D. (kitara ja laulu)
 • Tin Whistle (kitara)
 • M. Stolz (viulu)
 • Kaspar Wichman (basso)
 • Markus G-Punkt (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä tammikuuta 2018 kello 20:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 79 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.