Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: verta ja suolenpätkiä. nää on periaattellisella tasolla pahempia kun kauhuleffat, joskin paljon vähemmän dramaattisia, oletan ainakin. Tarttee vilkasta. Jos oli ton viimisen likan syntymä sellanen et...

Ost+Front: "Adrenalin"

 • Julkaistu torstaina 11.01.2018
 • Avainsanat:

Kuvassa yksityiskohtainen piirros kruunua päässään pitävästä pääkallosta, jonka taustalla punainen tähti ja yläpuolella Ostfrontin logo.Julkaistaan 16.2.2018

Industrialia, metallia ja goottimusiikkia möyhentävältä Ost+Frontilta ilmestyy helmikuussa uusi albumi. "Adrenalin"-albumin julkaisupäivämäärä on 16.2.2018. Samana päivänä bändi järjestää julkaisujuhlan Saksan pääkaupungissa Berliinissä. Luvassa on uuden Ost+Front-tuotannon esittelemisen lisäksi DJ-musiikkia. Seuraavana päivänä bändi aloittaa huhtikuulle asti ulottuvan "Adrenalin"-kiertueen.

Vuonna 2008 perustettu yhtye on ehkä nimensä vuoksi saanut Saksanmaalla kapuloita rattaisiinsa: vuonna 2013 bändin keikan järjestäminen Windeckissa estettiin pormestarin vaikutusvallalla hänen ajateltua Ost+Frontin ihannoivan väkivaltaa ja olevan poliittisesti sopimaton.

"Adrenalin"-albumin kappaleet:

 1. Adrenalin
 2. Heavy Metal
 3. Disco Bukkake
 4. U.s.a.
 5. Puppenjunge
 6. Blattzeit
 7. Arm Und Reich
 8. Böses Mädchen
 9. 10 Jahre Ost+Front
 10. Edelweiß
 11. Hans Guck In Die Luft
 12. Du Gehst Mir Unter Die Haut
 13. Alte Liebe

Ost+Front on:

 • Herrmann Ostfront (laulu)
 • Siegfried Helm (kitara)
 • Wilhelm Rotlauf (basso)
 • Eva Edelweiß (kosketinsoittimet ja rummut)
 • Otto Schmalzmann (kitarat)
 • Fritz Knacker (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä tammikuuta 2018 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 93 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.