Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Dusk to Dawn: "Transition"

Mustaa taustaa vasten valkoisella värillä Dusk to Dawnin logo pienellä präntillä ja samaan tyyliin "Transition"-albumin nimi, mutta isommalla.Julkaistaan 19.1.2018

Levy-yhtiö Echozone uutisoi loppuvuodesta 2017 tekemästään yhteistyösopimuksesta Dusk to Dawnin kanssa. Vuonna 1991 perustetun bändin varhainen "Sole Survivor" -single laajentui täyspitkän albumin muotoiseksi. Lopputuotteen nimeksi annettiin "Transition". Electro rockia ja new wavea sisältävä luomus sisältää pääosin uusia nauhoitteita, mutta joukossa on yksi vuonna 1995 syntynyt kappale: "Remains". Sitä ei ole tätä ennen julkaistu muissa yhteyksissä.

"Transition" ilmestyy digitaalisessa muodossa 19. tammikuuta.

Vuonna 1994 Dusk to Dawnin "Too good for a tape" -kasetti arvosteltiin saksalaisessa Gothic-lehdessä. Vuosien 2008–2010 välillä, kun yhtyeen jäsenet eivät enää puuhailleet Dusk to Dawnin kanssa, bändi kertoo saaneensa netissä yllättävää huomiota kun sen vanhoja biisejä julkaistiin muun muassa YouTubessa.

"Transition"-albumin kappaleet:

 1. Not This World
 2. Sole Survivor
 3. Hailing Truth
 4. Remains
 5. Homecoming
 6. Exit
 7. Faith In You
 8. Letting Go
 9. Transition
 10. Traces

Dusk to Dawn on:

 • Achim Zolke (laulu ja syntetisaattorit)
 • Jörg Erren (syntetisaattorit, basso ja kitarat)
 • Andreas Kleinwächter (syntetisaattorit ja kitarat)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä tammikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 92 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.