Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: verta ja suolenpätkiä. nää on periaattellisella tasolla pahempia kun kauhuleffat, joskin paljon vähemmän dramaattisia, oletan ainakin. Tarttee vilkasta. Jos oli ton viimisen likan syntymä sellanen et...

Schwarzer Engel: "Kult der Krähe"

Mustaa taustaa vasten seisovasta mustahiuksisesta, mustiin pukeutuneesta miehestä otettu valokuva. Kuvan keskellä valkoisella värillä Schwarzer Engelin logo.Julkaistaan 23.2.2018

23. helmikuuta ilmestyvä "Kult der Krähe" on saksalaisen rock-vetoista goottimusiikkia tekevän Schwarzer Engelin uusi, järjestyksessä jo kuudes, studiolevy. Sen markkinoiminen painottuu yhtyeen kotimaahan Saksaan, jossa maalis–huhtikuun aikana koetaan ainakin kahdeksan live-esiintymistä. Niiden settilistat sisältänevät ensisijassa "Kult der Krähe" -albumin materiaalia.

Uuden albumin yksityiskohtia ei kansikuvan ja julkaisupäivämäärän lisäksi ole tiedossa. Uutukainen on seuraaja vuoden 2016 "Imperium II — Titania" -kiekolle. Joulukuussa 2017 Schwarzer Engeliltä ilmestyi EP-levy "Sinnflut".

Schwarzer Engel on:

  • Dave Jason (laulu, kitara ja rummut)
  • Vincent Hübsch (kitara live-esiintymisissä)
  • Timo Joos (basso live-esiintymisissä)
  • Bert Oeler (basso live-esiintymisissä)
  • Carlo Schmidt (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä tammikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 55 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.