Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: verta ja suolenpätkiä. nää on periaattellisella tasolla pahempia kun kauhuleffat, joskin paljon vähemmän dramaattisia, oletan ainakin. Tarttee vilkasta. Jos oli ton viimisen likan syntymä sellanen et...

The House Of Usher: "Roaring Silence"

Mustaa taustaa vasten piirroksia jonkinlaisista vihertävistä planeetoista tai asteroideista, joiden yläpuolella valkoisella The House of Usherin logo.Julkaistaan 12.1.2018

The House Of Usherin kymmenes studioalbumi on "Roaring Silence". Goottirockin veteraani, joka on tehnyt musiikkia vuodesta 1990 asti, esittelee uutukaisellaan 14 tunnelmallista, kitaroiden luotsaamaa raitaa. Albumin julkaisee levy-yhtiö Equinoxe Records ensi viikon perjantaina. Edellisen kerran The House Of Usherilta ilmestyi albumi loppuvuodesta 2015.

Joulukuun alussa bändi julkaisi uuden albumin musiikillista tyyliä esittelevän "Victory of Love" -singlen ja sen mukana bonusraidan "Black Snow". Kyseiset kaksi raitaa eivät mahtuneet studioalbumin soittolistalle. Esittelykappaleisiin voi tutustua BandCamp-sivuilla. Saksalaisbändin "Roaring Silence" sisältää kaiken kaikkiaan noin 79 minuuttia kuunneltavaa.

"Roaring Silence" -albumin kappaleet:

 1. Between Here and Hereafter
 2. Death of a Swan
 3. Arrival
 4. Ordinary Days
 5. Laika
 6. United
 7. Miracle
 8. Where Dragons Sleep
 9. Navigating By the Stars
 10. Back to the Earth
 11. God Only Knows
 12. Stardust
 13. Tear in the Ocean
 14. Hundreds

The House Of Usher on:

 • Jörg Kleudgen (laulu)
 • Markus Pick (kitarat)
 • Georg Berger (kitarat)
 • Ralf Dunkel (basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä tammikuuta 2018 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 100 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.