Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: verta ja suolenpätkiä. nää on periaattellisella tasolla pahempia kun kauhuleffat, joskin paljon vähemmän dramaattisia, oletan ainakin. Tarttee vilkasta. Jos oli ton viimisen likan syntymä sellanen et...

Rebirth: "The Worst Dream"

 • Julkaistu sunnuntaina 07.01.2018
 • Avainsanat:

Hyvin synkkä ja voimakakontrastinen valokuva jostakin abstraktista ruskeasävyisestä soittimesta tai esineestä. Kuvan alaosassa valkoisella Rebirth-logo.Julkaistaan 26.1.2018

Sveitsiläisen electro–industrial- ja EBM-yhtye Rebirthin ensimmäinen studioalbumi on "The Worst Dream". Sen soittolistalla on 11 viisua Rebirthiltä itseltään, sekä lopussa remix Frameworkilta ja toinen Leaether Stripiltä. Levy-yhtiön mukaan Rebirth on tehnyt aggressiivisen, mahtavasti tanssittavan ja energisen kuuntelukokemuksen.

Italialainen levy-yhtiö EK Product julkaisee kuvassa näkyvän "The Worst Dream" -albumin myöhemmin tammikuussa.

Bändin jäsenet ovat tunteneet toisensa yli kahden vuosikymmenen ajan, mutta idea Rebirthin starttaamisesta hahmottui vasta 2,5 vuotta sitten.

"The Worst Dream" -albumin kappaleet:

 1. Rebirth
 2. Terrorvision
 3. Pleasure of the Flesh
 4. Cry in the Dark
 5. Darkness
 6. Your worst Dream
 7. Teufelsweib
 8. Good Sin
 9. Unforgiven
 10. Insane
 11. Rise and Fall
 12. Darkness (Framework -remix)
 13. Pleasure of fhe Flesh (Leaether Strip -remix)

Rebirth on:

 • Bruno Ruch
 • Olivier Moser

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä tammikuuta 2018 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 78 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.