Gootti.net

IAMX: "Alive in New Light"

 • Julkaistu lauantaina 06.01.2018
 • Avainsanat:

Verenpunaista taustaa vasten pystyssa seisova vanhanaikainenm, puuvartinen vasara.Julkaistaan 2.2.2018

IAMX uutisoi julkaisevansa seuraavan studiolevyn, kuvassa näkyvän vasarakantisen kiekon, nimeltään "Alive in New Light", helmikuun toisena päivänä. Kansikuvan toteutti Ryan Clark. Uudesta levystä ei juuri ole vielä yksityiskohtia tarjolla, mutta se on laitettu ennakkotilattavaksi IAMX:n nettikauppaan.

"Alive in New Light" on seuraaja vasta syyskuussa 2017 CD:nä, vinyylinä ja digitaalisesti ilmestyneelle "Unfall"-äänitteelle. Se sisältää kokeellista instrumentaalista musiikkia.

"Alive in New Light" luultavasti palaa IAMX:lle tyypillisen musiikillisen soundin äärelle. Albumin avausraita "Stardust" muistuttaa Depeche Moden biisejä "Personal Jesus" ja "Body Politics".

"Alive in New Light" -albumin kappaleet:

 1. Stardust
 2. Alive in New Light
 3. Break the Chain
 4. Body Politics
 5. Exit
 6. Stalker
 7. Big Man
 8. Mile Deep Hollow
 9. The Power and the Glory

IAMX on:

 • Chris Corner

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5581 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä tammikuuta 2018 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.