Gootti.net

Lacrimosa esiintyy Marilyn Mansonin kanssa

Lacrimosa-bändin mustavalkoinen promokuva, jossa näkyy mies ja nainen. Naisella pitkät mustat hiukset, miehellä mustavalkoiset hiukset ja mustaa kynsilakkaa sormissaan.Kuvassa Lacrimosa

Lacrimosa (www.lacrimosa.ch) aikoo keikkailla kesän aikana useissa festareissa. Yksi festareista, joissa bändin voi nähdä livenä, on Woodstage Summer Air. Kyseisessä musiikkitapahtumassa Lacrimosa on eräs festarin pääesiintyjistä — tapahtuman päätähti on Marilyn Manson. Woodstage-tapahtumaa vietetään kesäkuun 16.–17. päivä. Tarkempia tietoja tapahtumasta löytyy Woodstagen nettisivuilta, osoitteesta www.woodstage.de.

Gootti.net on aikaisemmin uutisoinut, että Lacrimosa-yhtye aikoo julkaista yhdeksän vuoden jälkeen uuden live-esiintymisestä taltioidun keikan. Live-albumi julkaistaan tämän vuoden kesäkuussa.

Bändi julkaisee myös DVD:n, joka on eräänlainen dokumenttielokuva bändin puolitoista vuotta kestäneestä keikkailusta Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa. DVD:llä nähdään videokuvaa bändin keikkaesiintymisistä, mutta myös kuvaa lavan takaa…

Lacrimosa on:

  • Tilo Wolff (säveltäjä)
  • Anne Nurmi (kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2008 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.